4 februari mini concert 'Back 2 Bach'

Hun fascinatie voor de muziek van Bach brengt saxofonist Thieme Schipper en bassist Mark Dekkers in de corona tijd samen om de 15 Inventions van Bach, die hij in eerste instantie tussen 1720 en 1723 als klavier etudes voor zijn oudste zoon Wilhelm Friederich schreef, te bewerken voor saxofoon en basgitaar. Op vele vlakken een uitdaging voor deze muzikanten, die beiden vooral in de lichte muziek sector werkzaam zijn. Maar zeer de moeite waard, want het geeft een hele nieuwe klank aan stukken die geschreven zijn in een tijd dat deze relatief jonge instrumenten nog niet waren uitgevonden.

Wil je getuige zijn van dit bijzondere project? Reserveer dan via de link hieronder je tickets! Naast 'Back 2 Bach' zijn er optredens van andere Drontense muzikanten.

De opbrengst van dit evenement gaat naar de nieuw te realiseren natuurspeeltuin bij Camping De Ruimte in Dronten. Deze camping is heel toegankelijk voor iedereen en is daarom bij uitstek geschikt voor mensen met een beperking. De natuurspeeltuin zal dan ook een fantastische aanvulling zijn..

Wees er snel bij want er is plaats voor slechts 60 bezoekers!

Lees verder...