Boek een band!

Muziek op maat, de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Het concept

We werken met een grote pool van inzetbare muzikanten met gemeenschappelijk repertoire. Met dit uitgebreid netwerk van uitstekende professionele muzikanten :

  • beschikken we over een enorm repertoire
  • zijn we (bijna) altijd beschikbaar
  • zijn we zeer flexibel
  • bieden we betaalbaar maatwerk

We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement. Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen binnen een etmaal contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Acoustiqs

Akoestische easy listening en soft pop.

Lees meer...

 


Jam Junction

Muziek voor elke gelegenheid; Jazz, Pop & Soul. Zachtjes op de achtergrond als het moet, swingende dansmuziek als het mag!

Lees meer...

 


Back 2 Bach

Hun fascinatie voor de muziek van Bach brengt saxofonist Thieme Schipper en bassist Mark Dekkers in de corona tijd samen om de 15 Inventions van Bach, die hij in eerste instantie tussen 1720 en 1723 als klavier etudes voor zijn oudste zoon Wilhelm Friederich schreef, te bewerken voor saxofoon en basgitaar. Op vele vlakken een uitdaging voor deze muzikanten, die beiden vooral in de lichte muziek sector werkzaam zijn. Maar zeer de moeite waard, want het geeft een hele nieuwe klank aan stukken die geschreven zijn in een tijd dat deze relatief jonge instrumenten nog niet waren uitgevonden.

Lees meer...


Contactformulier

Contactgegevens:

Uw evenement: